Migrene og psykiatri – Fagmøte for psykiatere 11. mai 2023 – Hjernenett

Disse sidene inneholder informasjon kun beregnet på helsepersonell

Du forlater nå hjernenett.no

Migrene og psykiatri – Fagmøte for psykiatere 11. mai 2023

H. Lundbeck har gleden av å invitere psykiatere til fagmøte med tema migrene og psykiatri med Kristin Berg Rustan og Tine Poole.

Dato: Torsdag 11. mai 2023

Tid:    18.00 – 19.45

Sted:  Grand Hotel, Oslo

Program

  • Kl. 18.00: Velkommen v/ Marthe Fredheim Fjelldal, MSL i Lundbeck
  • Møteleder: Kristin Berg Rustan, Psykiater Bærum DPS
  • Produktpresentasjon v/ Henrikke Østberg, Lundbeck
  • Komorbiditet - migrene og psykiatri v/ Tine Poole, Klinikksjef Oslo Hodepinesenter, allmennlege og styreleder Hodepine Norge
  • Diskusjon og spørsmål v/ Kristin Berg Rustan, Psykiater Bærum DPS
  • Kl. 19.45: Møteslutt og middagsbuffet

Når du sender inn skjemaet over samtykker du til at vi kan sende deg påminnelser og praktisk informasjon om møtet.

 

**Jeg samtykker til at Lundbeck kan sende meg aktuell og relevant informasjon om våre arrangementer og legemidler via e-post.

 

Praktisk informasjon:

Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustrien har inngått med Den norske legeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund og De regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette at både du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementet er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestillinger om uheldige bindingermellom industri og helsepersonell.

 

Ansatte i helseforetak må innhente tillatelse fra arbeidsgiver for å delta på møtet. Helseforetaket må dekke reise- og eventuelle oppholdskostnader i  forbindelse med møtet. Måltider som fremgår av programmet dekkes av Lundbeck.

 

Personvernerklæring:

  1. Lundbeck AS håndterer dine personopplysninger iht. EUs personvernforordning som trådte i kraft 25. mai 2018. Opplysningene benyttes bare for å administrere dette møtet/denne aktivitet. https://www.lundbeck.com/no

 

NO-BRIN-0173-2022.03

Dato publisert 19.04.2023