Disse sidene inneholder informasjon kun beregnet på helsepersonell

Du forlater nå hjernenett.no

Faglig møte 13. mars i YPF – Yngre Psykiateres Forum

KI, kasus og refleksjon

Vi har gleden av å invitere deg til det syvende faglige møtet i regi av ”Yngre Psykiateres Forum” (YPF), vår satsning på en arena for faglig felleskap. 

 

Tid: onsdag 13. mars kl. 18:00.

Sted: Clarion Hotel Oslo i Bjørvika (Dronning Eufemias gate 15); møterom «Collage».

 

Programmet og møteformen for YPF er laget i samarbeid med en komité av yngre psykiatere i Oslo og Akershus. Møtene er populære – meld deg på i god tid! 

 

Program

  • 18:00 Velkommen ved Marthe Fjelldal, MSL Lundbeck og møteleder Filipp Fremming, konstituert overlege, allmennpsykiatrisk poliklinikk, VPA Vinderen DS.
  • 18:05 ”Kunstig intelligens som et verktøy for å forstå hjernesykdommer – med fokus på psykiatri”, ved Esten Høyland Leonardsen, stipendiat ved Psykologisk Institutt, UiO. Inkludert 10 minutter diskusjon.
  • 18:55 Pause.
  • 19:05 "Kasuser å lære av." Presenteres av Elena Soroka, spesialrådgiver, overlege på avd. Spesialpsykiatri, AHUS og Kristin Berg Rustan, psykiater Bærum DPS.
  • 20:00 Møteslutt og middag i Salome Restaurant, rett i nærheten av Clarion Hotel Oslo.

Meld deg på her

Møtepåmeldinger YPF

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Når du sender inn skjemaet over samtykker du til at vi kan sende deg påminnelser og praktisk informasjon om møtet.

 

**Jeg samtykker til at Lundbeck kan sende meg aktuell og relevant informasjon om våre arrangementer og legemidler via e-post.

 

Praktisk informasjon:

Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustrien har inngått med Den norske legeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund og De regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette at både du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementet er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestillinger om uheldige bindinger mellom industri og helsepersonell.

Ansatte i helseforetak må innhente tillatelse fra arbeidsgiver for å delta på møtet. Helseforetaket må dekke reise- og eventuelle oppholdskostnader i forbindelse med møtet. Måltider som fremgår av programmet dekkes av Lundbeck.

 

Personvernerklæring:

H. Lundbeck AS håndterer dine personopplysninger iht. EUs personvernforordning som trådte i kraft 25.mai 2018. Opplysningene benyttes bare for å administrere dette møtet/denne aktivitet. https://www.lundbeck.com/no

 

Otsuka Pharma Scandinavia AB håndterer eventuelle personopplysninger i samsvar med GDPR. Mer informasjon finner du i vår Privacy Policy på www.otsuka-europe.com/se/HCPPrivacyNotice

 

NO-CNS-2400001.02.2024

NO-NOTPR-0199-2024.02 

Dato publisert 19.02.2024