Disse sidene inneholder informasjon som er beregnet på helsepersonell

Du forlater nå hjernenett.no

Webinar med Ofer Agid 4. nov

«Relapses in schizophrenia – a longitudinal disaster»

H. Lundbeck og Otsuka Pharma har gleden av å invitere deg til webinar med Ofer Agid som foredragsholder.

 

Webinaret vil sendes to ganger torsdag 4. nov:
Kl. 11:30 – 12:30
Kl. 14:30 – 15:30

 

Temaet vil være «Relapses in schizophrenia – a longitudinal disaster»

 

Professor Agids forskningsfokus er psykofarmakologi ved schizofreni, spesielt tidlig bruk av antipsykotika, prediktorer for respons og behandlingsresistent schizofreni. Hans forskning har avdekket en ny hypotese om antipsykotika – ”early onset of action” – som har påvirket gjeldende retningslinjer for behandling av schizofreni.

 

Vi håper du finner temaet interessant, og ønsker deg hjertelig velkommen!

Meld deg på her

Møtepåmeldinger Ivar

Når du sender inn skjemaet over samtykker du til at vi kan sende deg påminnelser og praktisk informasjon om møtet.

 

Klikk på linkene for å lese mer om hvordan Lundbeck og Otsuka behandler dine persondata i tråd med GDPR og andre lover og regler.

 

Praktisk informasjon:

Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustrien har inngått med Den norske legeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund og De regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette at både du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementet er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestillinger om uheldige bindinger mellom industri og helsepersonell. Ansvaret for klarering av deltakelse tilligger den enkelte medarbeider ved helseforetak. Helseforetaket må dekke reise- og eventuelle oppholdskostnader i forbindelse med møtet. Måltider som fremgår av programmet dekkes av Lundbeck.

 

 

**Jeg samtykker til at Lundbeck kan sende meg aktuell og relevant informasjon om våre arrangementer og legemidler via e-post.

 

 

 

NO-ABIM-0087-2021.10

Dato publisert 04.10.2021