Disse sidene inneholder informasjon som er beregnet på helsepersonell

Du forlater nå hjernenett.no

Webinar med Christoph U. Correll 25. januar

"Tapering off Antipsychotics; when and how, and what does the evidence tell us?"

Otsuka og H. Lundbeck inviterer psykiatere til webinar med Professor Correll.

 

Webinaret vil sendes to ganger tirsdag 25. januar:
Kl. 12:30 – 13:15
Kl. 15:00 – 15:45

 

Tema for møtet:

Professor Correll will present results from a recent published meta-analysis that compare risks and benefits of reduced versus standard doses of antipsychotics. The implications of these findings for both future research and clinical practice will be discussed.

 

Om foredragsholderen:

Christoph U. Correll, MD, Professor of Psychiatry and Molecular Medicine, The Donald and Barbara Zucker School of Medicine at Hofstra/Northwell Hempstead, NY, USA.

 

Vi håper du finner temaet interessant, og ønsker deg hjertelig velkommen!

Meld deg på her

Møtepåmeldinger Unni

Når du sender inn skjemaet over samtykker du til at vi kan sende deg påminnelser og praktisk informasjon om møtet.

 

Klikk på linkene for å lese mer om hvordan Lundbeck og Otsuka behandler dine persondata i tråd med GDPR og andre lover og regler.

 

Praktisk informasjon:

Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustrien har inngått med Den norske legeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund og De regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette at både du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementet er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestillinger om uheldige bindinger mellom industri og helsepersonell. Ansvaret for klarering av deltakelse tilligger den enkelte medarbeider ved helseforetak. Helseforetaket må dekke reise- og eventuelle oppholdskostnader i forbindelse med møtet. Måltider som fremgår av programmet dekkes av Lundbeck.

 

 

**Jeg samtykker til at Lundbeck kan sende meg aktuell og relevant informasjon om våre arrangementer og legemidler via e-post.

 

NO-CNS-2200001  Jan2022

NO-ABIM-0099-2022.01

Dato publisert 12.01.2022