Disse sidene inneholder informasjon som er beregnet på helsepersonell

Du forlater nå hjernenett.no

Kveldsmøte i Mo i Rana med Bo Skagen 7. desember

H. Lundbeck og Otsuka inviterer psykiatere, fastleger og øvrig aktuelt helsepersonell til kveldsmøte i Mo i Rana, med foredrag ved psykiater Bo Skagen.

«Emosjonell avflatning ved bruk av psykofarmaka, trening ved psysiske lidelser og suicidalitetsvurderinger»

 

Dato: Torsdag 09. desember 2021

Tid: 18:00 – 21:00

Sted: Scandic Hotel Meyergården, Fr. Nansens gate 28, Mo i Rana

 

Bo Skagen har mange års erfaring fra Sandviken Sykehus og DPS-er i Helse Bergen. Han driver nå egen praksis tilknyttet Spesialistsenteret på Straume på Sotra. I tillegg til ulike jobboppdrag i sin hjemlige region, driver han utstrakt foredrags- og opplæringsvirksomhet.

Program

  • Kl. 18:00: Velkommen og produktpresentasjon v/ Øistein Resell, H. Lundbeck AS
  • Kl. 18:30: «Emosjonell avflatning ved bruk av psykofarmaka, trening ved psysiske lidelser og suicidalitetsvurderinger» Bo Skagen, psykiater ved Spesialistsenteret på Straume
  • Kl. 20:00: Middag i hotellets restaurant

Meld deg på her

Møtepåmeldinger Øistein

Når du sender inn skjemaet over samtykker du til at vi kan sende deg påminnelser og praktisk informasjon om møtet.

 

Klikk på linkene for å lese mer om hvordan Lundbeck og Otsuka behandler dine persondata i tråd med GDPR og andre lover og regler.

 

Praktisk informasjon:

Dette arrangementet arrangeres i samsvar med avtaler om samhandling som Legemiddelindustrien har inngått med Den norske legeforening, Norges Farmaceutiske Forening, Norsk Sykepleierforbund og De regionale helseforetakene. For deg som helsepersonell medfører dette at både du og arrangøren har rettigheter og plikter som skal sikre at arrangementet er av god faglig kvalitet og at det ikke er egnet til å skape forestillinger om uheldige bindinger mellom industri og helsepersonell. Ansvaret for klarering av deltakelse tilligger den enkelte medarbeider ved helseforetak. Helseforetaket må dekke reise- og eventuelle oppholdskostnader i forbindelse med møtet. Måltider som fremgår av programmet dekkes av Lundbeck.

 

 

**Jeg samtykker til at Lundbeck kan sende meg aktuell og relevant informasjon om våre arrangementer og legemidler via e-post.

 

NO-ABIM-0086-2021.10

OPNO1118MTN2105

Dato publisert 18.11.2021